Köp/Sälj aktier

Här får du information om hur du gör för att köpa eller sälja aktier i HVR. Du får också veta hur det fungerar med prissättning av aktien vid ett köp samt får ta del av kontaktuppgifter till aktieägare som vill sälja sina aktier.

Aktiekursens utveckling (SEK)

HVR Water Purification AB är ett onoterat bolag vilket betyder att det inte finns någon börs eller aktielista där aktierna handlas till fastställt pris. Priset görs helt och hållet upp mellan köpare och säljare. HVR har gjort ett antal nyemissioner genom åren och senaste nyemissionen genomfördes med ett pris på 60 kr per aktie som därmed kan ses som ett riktmärke för aktiekursen.

Vem är ansvarig för aktieförsäljningen?

HVR Water Purification AB deltar inte i transaktionen och har ingen information om aktiepriset eller till vilken aktiekurs andra affärer har genomförts. Eftersom vi inte har tillstånd hos finansinspektionen att agera mäklare eller börs får vi inte vara mellanhand i affären. Det betyder att säljaren inte har möjlighet att publicera pris och antal aktier säljaren vill överlåta på vår hemsida. Det är alltså ni som säljare och köpare som själva är ansvariga för att affären genomförs på ett bra sätt och att försäljningen sker till en aktiekurs som båda är nöjda med. Ta därför gärna hjälp av Din bank eller mäklare för att genomföra affären så smidigt som möjligt.

Jag vill…

Köpa

Sälja

Det första du gör är att ta kontakt med en säljare och gör upp om priset samt antal aktier som ska säljas. Säljaren skriver en avräkningsnota och köparen betalar för aktierna. Ta kontakt med din bank eller mäklare, de hjälper dig med överföring av aktierna från säljarens bank eller mäklare till köparens. Säljarens bank eller mäklare registrerar bytet av aktieägare hos Euroclear där företagets aktiebok ändras.

Säljare

eric båve eric.baave@gmail.com
Epost kopierad
Jan Hellstadius janhellstadius@hotmail.com
Epost kopierad
iris Österlund blomiris@live.se
Epost kopierad
Mats Tegnér mats.snickare@gmail.com
Epost kopierad
7284 för 30:-/styck halva priset enligt bolagets egen värdering anders@grindtorp.se
Epost kopierad
Sofie sofielennartsson@gmail.com
Epost kopierad
Agneta forsgren aforsgren4040@gmail.com
Epost kopierad
elisabeth.bonde elisabeth.bonde@amfitrion.se
Epost kopierad
Säljes Billigt carl@klingberg.se
Epost kopierad
pauline henning pauline.henning@hotmail.com
Epost kopierad
Detta bolag är ett djävla lurendrejeri fu@fu.com
Epost kopierad
Stefan Stexgård Stexgards@gmail.com
Epost kopierad
Mikael Lööv eos_hoganas@hotmail.com
Epost kopierad
Bengt Tireland Bengt.Tireland@live.se
Epost kopierad
Dorotea Tutnjevic dorotea.tutnjevic@gmail.com
Epost kopierad
Berit Sörensen berit.sorensen@telia.com
Epost kopierad
Roger Backman rogerbackman@telia.com
Epost kopierad
Lennart Philipson lennart.philipson@gmail.com
Epost kopierad
Ingrid Ericsson roling.eson@telia.com
Epost kopierad
Jonas Sterner jonas@sternermail.se
Epost kopierad
Rolf Kellerman maroke38@gmail.com
Epost kopierad

Det första Du gör är att skriva in Dina kontaktuppgifter, namn och mejladress, i formuläret nedan. När en köpare hör av sig gör ni upp om priset samt antal aktier som ska överlåtas. Säljaren skickar en avräkningsnota till köparen. När köparen har betalt för aktierna tar säljaren kontakt med sin bank eller mäklare, som genomför överföringen av aktierna från säljaren till köparen. Säljarens bank eller mäklare registrerar bytet av aktieägare hos Euroclear där företagets aktiebok ändras.

När Du som säljare väljer att skriva in Dina uppgifter i nedan formulär ger Du Ditt godkännande att publicera Ditt namn och Din mejladress på Xzeros anslagstavla för aktieförsäljning.

Om Du inte har fått Dina aktier sålda inom fjorton dagar måste Du förnya Ditt säljerbjudande.