Framtida nyheter gällande Covid-19

Bäste läsare,

Jag har skrivit en hel del om Corona och COVID på den här sidan. Huvudsakligen såg jag det som en tjänst till våra aktieägare. Nu ser jag att andra media tar upp liknande frågor. Egentligen hör inte ämnet hemma här och vill du ha mer information kring pandemin får du anmäla dig här nedanför till en annan hemsida.

Främst kommer jag att försöka undersöka varför dödsrisken är flera hundra gånger större i vissa länder än i andra, exempelvis 300 gånger större i Storbritannien än i Singapore och även undersöka vilka botemedel som kan finnas för den som råkar ut för sjukdomen.

Jag började skriva om pandemin för att informera om våra företags situation. När jag väl satte mig in i problematiken har jag känt mig tvungen att rapportera om allt som inte verkar stämma i den dagliga medierapporteringen. För detta har jag fått en hel del uppskattning men också mycket kritik. Jag är ju inte medicinskt utbildad har en del påpekat. Men jag skriver med utgångspunkt från decenniers vana att bedöma vetenskapliga rapporter och information från företag. Vilseledande statistik finns tyvärr i all forskning.

Som en avslutning lägger jag in ett längre avsnitt av det budskap jag fått mest kritik för.

Trots att läkarna i filmen har blivit allmänt hånade och censurerade är jag övertygad om att de har rätt i sak, nämligen att det går att bota COVID.

Ett av stöden för detta finns i denna artikel från Professor Harvey Risch från Yale.